Båtprovning

Båtella
Badella
Vi ville gärna se om tjuvarna förstört något, eller om motorn fortfarande fungerade. Maken köpte en lite enklare bensintank (vi har beställt en likadan som den som blev stulen), och vi gav oss iväg med hunden Ella (hennes FÖRSTA båttur), mackor och kaffe.

Eftersom de varit ganska försiktiga när de lossat bensintanken, trodde maken att de skulle ”ha den själv” som han uttryckte det. Men, den nya fungerade, och vi gav  oss ut på havet, denna sköna sommardag. Hemma i trädgården, hade det börjat molna på lite, men ute på havet sken solen. Vi kunde se att molnen följde kusten från Magnarp till Kullaberg.

Vi tog det lugnt, och bara åkte en bit. Jag var hemskt trött efter gårdagen (Orkar inte prata om det, men jag var hos en läkare i 2,5 timme). Ella ville gärna bada, och det fick hon! Först fick hon bada, med kopplet  fortfarande på, så vi såg att allt gick bra. Sedan fick hon hoppa i utan, och maken kastade en tennisboll, som hon ivrigt hämtade flera gånger, trots att det gick vågor, som hon emellanåt inte kunde se över.

På väg tillbaka till Rönne å, fick jag en liten havsöring, min första. Den var så blank och fin, och jag bekräftar här att den var otroligt god och mjäll! Mmmmmmmmm Maken fick en horngädda som vi släppte, den var inte mycket tjockare än en penna.

I ån, tyckte Ella nästan att det var ännu roligare. En massa fåglar att skälla på, och hon njöt av farten och hoppade upp och ställde sej bredvid motorn. Det var en fröjd att se henne! 🙂

Allt gott till dej!

Annonser

5 thoughts on “Båtprovning

  1. Vad glad man blir av att se att det finns människor som verkligen bryr sig om sina djur.Hon kan skatta sig lycklig som har er två som ägare, lilla Ella. Hon verkar vara en härlig tjej 🙂

    • Tack, det var en fin kommentar som värmde. Ja, alla fyra i familjen tycker oerhört mycket om Ella. Hon är så glad, trevlig och sällskaplig och mjuk i sättet, att hon känns verkligen som en del familjen.

  2. Det är ju så man hoppas att alla hundar, och husdjur över huvud taget, ska få ha det. Att få känna sig delaktig och uppskattad. Och hon verkar ju otvivelaktigt må väldigt bra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s