Kjell

Det är dagen namn! (Oh vad det lät seriöst)

Sveriges snyggaste Kjell, sedan många år, är Kjell Bergqvist. Jag tycker att Thomas Svensson, som jobbar som köksmästare på Sofieros slottsrestaurang, liknar Kjell, rent utseendemässigt. Fast Thomas är yngre och väldigt trevlig och rolig 🙂 Påstod att han verkligen har gjort potatismos i kaffebryggaren, och stekt fiskpinnar i brödrosten, med glimten i ögat.

Snälle-Kjell är en annan Kjell som jag träffat. Jag har mött honom i Ängelholm, men jag är ganska säker på att han arbetar i Helsingborg (på en bilfirma, och är engagerad i företagarföreningen). Han är oerhört vänlig, korrekt, intelligent och sofistikerad, på ett idag ovanligt sätt. Varifrån hans smeknamn kommer kan jag inte svära på, men, snäll är han, definitivt!

Kjell-kriminell, är en tillbakadragen typ. Han gillar dygnets mörka timmar, och håller sej helst undan dagsljus. Exakt vad som han sysslar med, är helt enkelt ljusskygg verksamhet. Jag hoppas att du slipper all som helst kontakt med honom. Det enda du säkert vet, är att han kommer att få återfall om han någonsin kommer ut ur fängelset.

Kjell-Petter-gnäll bör du också undvika, han tänker bara på sej själv. Han jobbar på världens tråkigaste arbetsplats. Han klagar om det är för varmt, för kallt, för regnigt, för torrt, för tidigt, för sent (du fattar poängen, va’). Han är som mest lycklig, när han är olycklig, och kan få uppmärksamhet genom att gnälla som en osmord gammal dörr.

Kjell-bagatell har jag aldrig sett direkt. Han märks knappt, och jag har ingen aning om vad han sysslar med, det är nog inte diplomati, i alla fall. Det är svårt att säga något konkret om honom, eller något han gjort. Han är anonymiteten personifierad.

Kjell-aktuell, ser vi på TV väldigt ofta, och minst lika ofta i pressen. Hans yrke är att vara känd, kan man säga. Han är lite plastig, och har gjort en del operationer. Han är alltid enormt noga med att vara uppdaterad i senaste modet, och design är ett stort intresse. Hobby: att läsa webbnyheterna så ofta han hinner.

Kjell-orginell är inte som andra. Han går alltid sin egen väg, och hans valspråk är : ”Bara död fisk simmar med strömmen.”  Han har eget företag, som det går ganska dåligt för, för det mesta, men entusiasmen, kan man inte ta fel på. Han värdesätter låttexter som som ”vi föds som orginal, men dör som kopior”.

Kjell-akvarell är konstnär. Han ritar på dagarna och suddar på nätterna. Kaffe och te dricker han så ofta, att man får säga att det är hans huvudsakliga näringsintag. Han klär sej gärna i färglada kläder, helst i pastell-färger. Han är en mästare på att signera sina tavlor.

Kjell-karamell, är en riktig godbit! Han har varit oerhört söt, helt ifrån födseln. Du ser honom ofta tillsammans med den läckraste bönan i stan, när de kommer gående hand i hand. Han säljer glass, lösgodis, bakelser, baklava och andra ljuvligt goda saker. Han inspirerar på ett personligt sätt till storköp.

 Allt gott till dej, och Kjell

Annonser

One thought on “Kjell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s