Bara trams

Hej!

Jag fick ett härligt tips av kusin N. Om du har det minsta lilla sjuk humor, titta på denna! You don’t know Jack Schitt. Twisted humor har gjort mycket annat kul!

Om du vill ha en daglig dos trams i brevlådan, eller bara titta dej omkring på hemsidan, titta in hos min f d kollega Raffe.

Allt gott till dej!

Annonser

5 thoughts on “Bara trams

  1. HEH – det var mycket schitt, schitt – HEH! Schit var roligt.Tar en titt senare hos Raffe.Bloggerisvar; tack för ett grundligt svar på min blogg om mental träning. Prövade det först på soffan och somnade..z.z.z.z. Jag tror att man får inte vara så trött som jag var…sen hamnade jag i konflikt med en släktning och prövade igen…konstigt nog började jag se alla komiska drag i vår konflikt. Jag gav oss olika roller i mitt stilla sinne. Berättade det till min släktning och vad vi garvade efteråt åt oss själva. Det var bagateller den här gången, men i allvargligare situationer kan man vända det hela och se saken även ur den andras synpunkter. Man kan förändra sin attityd och genom det situationer som är jobbiga. Fast jobbiga känslor måste man bearbeta, tycker jag, och det kan ta längre tid.

  2. hej, länge sedan du tittade in, gjorde mig glad med ditt besök.visst är det en blandning av lera och tång som jag smort in över hela mig…. första och sista gången, det luktade inte gott….hoppas du mår bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s