Valpar är de väl inte riktigt längre…

Enzo
Nova

Dethär är Ricks syskon! De blev ett år 18 augusti, och dessa bilder är tagna 2 september.

Den översta bilden föreställer Enzo. Han var redan som valp, den som bestämde i flocken, han var störst. Han är även nu stor, jag tror närmre 45 cm i mankhöjd, och han är så grov, för att vara ”valp”. Han har ett lite brett huvud, en kraftig bringa, och han är verkligen fin! Jag vet att han tycker lika mycket om att åka båt som Ella.

Det är Nova som syns underst. Hon var den som var mest lik sin mamma som liten. Hon var oerhört trevlig, charmig och glad. Hon är det ännu, men hon har en egenskap till, hon är ”hialös”. Det ska en terrier vara. Dessutom är hon så söt, att man smälter totalt! Hon ser ut som en huvudrollshund i en söt barnfilm från Hollywood. Hon är nog ca 36-37 cm i mankhöjd.

Jag, känner stolthet och glädje över dem! De var med i ett stort hägn, där de fick möjlighet at pröva hur det var att träffa vildsvin för första gången. Båda hundarna var väldigt duktiga, vilket gladde mej oerhört!

Allt gott till dej

Annonser

5 thoughts on “Valpar är de väl inte riktigt längre…

  1. Fina hundar du har…jag har nyligen också köpt en hund, haft henne i lite över 2 veckor nu…Kika gärna in på min sida har några bilder på henne där.Ha det bra!

  2. Åååh så söööööta!!!! Såååå fina syskon Rick har!!Jag misstänker att han fortfarande är minst i kullen, då han är lägre än båda syskon här ovanför… 35cm i mankhöjd.. Var ju tvungen att jämföra ;DFast Rick är helt släthårig, förutom på svansen, där är han en liten buske ;DKRAMAR från oss båda!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s