Tacksamhet

Gräddsvamp

Jag fick igår anledning att fundera över vad jag är tacksam för. Jag har verkligen mycket att vara tacksam för! Jag är tacksam för min familj!!! Över mina vänner!!! Över att naturen är så vacker, särskilt just nu! Att jag får uppleva glädje, värme, mättnad, mysstunder, resor och ahaupplevelser!

Vad har du att vara tacksam över?

Allt gott till dej!

Annonser

6 thoughts on “Tacksamhet

  1. För att jag får leva med mitt livs stora kärlek, vara mamma till två underbara barn, lever i ett fredligt land, läser en oerhört rolig kurs på universitetet med en härlig klass, har goda vänner som tycker om mig, har en jättefin lägenhet, en underbar säng och en jätteful och skön soffa, har föräldrar och syskon och annan släkt som älskar mig och som hörs av ofta… ja det finns så mycket jag är så glad över!

  2. Jag är tacksam över att jag har en fin och välartad son, en snäll och ömsint man, ett jobb jag trivs med och en någorlunda hyfsad tillvaro. Jag är också tacksam över att har har en kropp som håller för både det ena och det andra. Är snart 50 och rider, joggar, promenerar m m flera gånger i veckan och känner att kroppen reagerar positivt. Det är jag tacksam över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s