Droppen!

Droppen
Ibland känns det som om det bara behövs en enda liten droppe, så rinner bägaren över. Det händer mej lite då och då… fast inte så ofta numer. Fast igår, blev jag sur på sonen, som tog ”evigheter” på sej att göra det jag bad om. Till slut blev jag sur, och arg.

Vad får din bägare att rinna över?

Allt gott till dej!

Annonser

13 thoughts on “Droppen!

  1. Ja det kändes lite overkligt! Eller som Lasse sa; Det är nästan för mycket! =0)Hmmm. Vad får min bägare att rinna över? Jo, att bli störd innan Jag Känner mig riktigt vaken!

    • Oj, ja, jag är kanske lite så med, fast, det är nästan ännu värre att bli störd, just som jag håller på att somna in! *skrattar åt eländet*

  2. jadu, det är svårt att svara på så där rätt upp och ner… men nåt som får mig att blir riktigt irriterad och verkligen snäsa ifrån är om någon handskas ovarligt med mina hobbyartiklar såsom: saxar, rullknivar, tidningar, böcker, tyger, symaskin etc :)tack för dina kommentarer hos mig, du lyckades med din tredje kommentar att knipa kommentar nr 4700ditt pris kan bli att jag syr dig ett sådant hjärta och sänder till dig ifall du vågar maila mig din adress 😉

  3. Hm… ja, det är nog mest när jag är trött och barnen är gnälliga och inget man gör blir bra. När man verkligen anstränger sig till det yttersta och allt går emot en.”Nu barn ska vi åka till Storsjöhallen och bada! Vattenrutchbanor och hej och hå. Tjohooo…””Va? Nää, jag vill åka på Pluppbadet!””Åker vi itne till Paradisbadet i Öv-ik så följer inte jag med!”Så om man som mamma verkligen inte gillar att åka och bada och mest ser det som ett nödvändigt ont, för att barnen älskar det, så vill man baske mig itne ha bortskämda och gnälliga svar. Då stannar vi väl hemma då!

  4. Jag brukar själv experimentera med vattendroppar, istappar etc som reflekterar ljuset, så jag vet hur svårt det är att få kameran att ”förstå” att det är just det lilla objektet man vill fokusera på. Åtminstone med en vanlig enkel digitalkamera med autofokus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s