Onödigt söt!


Vi har tre små kaniner som gillar att komma och sitta i vår trädgård. De äter helst gräset under körsbärsträdet, samt nedfallna bigarråer. Kaninen på bilden, är en unge, och han/hon är så söt, att han/hon nästan inte ser verklig ut!

Vår hund, håller på att bli tokig på all kanindoft, och jag vågar inte släppa ut henne, när kaninerna är där. Fast en gång kom kaninen när hon var ute, som tur var (för kaninen), såg den Ella inna Ella såg henne.

Hela familjen är helt farcinerade av kaninerna, och vi sitter i fönstren och tittar på dem snart varje dag. De och koltrastarna, som även de är flitiga besökare, är så otroligt söta. Koltrastarna särskilt när de badar så vattnet stänker i fågelbadet.

Allt gott till dej! 

Annonser

2 thoughts on “Onödigt söt!

  1. Jo, nog är de söta…men MÅNGA! Här är de inte tre, de är ett otal. All växtlighet måste nätas in. Hade en rabatt utan nät, eftersom de inte brytt sig om växterna där. Häromdagen hade de grävt ett jättehål där i stället och förstört massor. Nä, jag kan inte säga att jag sjunger kaninernas lov. Om koltrastar är vi däremot helt överens, de och sädesärlorna är mina favvisar…Och dom får vara hur många dom vill! Allt gott till dig med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s