Jag har besök!

MIn kusin J som bor i Tromsö, har kommit till oss på besök idag. Jag är glad att han kom!  Vi har haft i stort sett hela kvällen för oss själva, och vi har suttit och pratat mycket, jättetrevligt.

Han kom från Köpenhamn idag, och hann bli genomvåt från Helsingborg o hit i ösregnet, på motorcykel. Ikväll har vi ätit rådjursstek med kantarellrisotto o majs special Gott, gott!

(Den läckra tårtan bakades av M till A’s student,och den var jättegod!)

Allt gott

Annonser

3 thoughts on “Jag har besök!

  1. Hörde att det regnat kopiöst i Helsingborg igår, värsta skyfallet på flera år…Har aldrig varit i Tromsö, men jag hoppas det blir någon gång. Norge är ett av världens vackraste länder, och människorna SÅ mysiga. När vi bodde i Jämtland var det nära till Norge. Trakten runt Trondheim är rätt utforskad. Drömmer om att åka Hurtigrutten, men det kostar kulor…

  2. Hej Carina!Har en bekant som jobbar i Tromsö ibland….hon är lyrisk när hon talar om det.Men ujj va jag skulle vilja ha lite av den där goda….NU!Ha det fortsatt gott!

  3. Den tårtan ser grymt god ut! Måste ha varit imponerande att se tjejen drilla med eld… på tal om eld. jag har en länk i ett inlägg från igår, till bostonglobe.. med otroliga bilder över hur brandmän bekämpar de enorma bränder som härjar i kalifornien nu, kika gärna in och klicka på länken,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s