Idag!


Idag ska jag, maken och en kompis åka till Sofiero slott och titta på en koncert med Paul Potts, Helsingborgs symfonirkester samt Linda Lampenius. koncerten börjar kl 20. Biljetterna har vi haft sedan 3 december, så längtan har varit lång.

Vi har varit en stund på stranden, och på vägen hem, stannade vi på en liten krog som heter Pentryt, och köpte baguetter med kallrökt lax inför kvällen. Medan vi väntade på att de skulle bli föärdiga, åt vi vars en smörgås, makens med  ägg o sill, min med rökt makrill. Gott gott!

Allt gott till dej!

Annonser

5 thoughts on “Idag!

  1. Blir säkert kanon, och vilken tur med vädret! Jag ska på Rhapsody på centercourten på lördag kväll. Man blir så GLAD av en bra konsert!

  2. Ja passa på att njuta och hoppas att det blir helt underbart!Min man skulle åka ner till Ekilstuna i helgen som var och avnjuta Potts med sin brukare, som tyvärr blev sjuk 😦 så de fick stanna hemma. Once in a life time… bara bortblåst. Fy så trist.Men hoppas ni får det toppen!

  3. hej Carina! Hoppas det blev en bra tur till Öland. Rebecka o Ricke är mycket på Öland också. Vi har varit en tur till Gudbrandsdalen, hälsat på Rebecka i Alsterbro och sen varit lite hemikring, badat etc. Cathrine jobbar rätt mkt men just idag är hon sjukskriven pga av förkylning. Ha en bra sommar även i augusti! morbror Johan hälsar! ml

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s