För att…

Ville bara säga att anledningen till att jag ej varit här på en vecka, är dels att jag inte mått bra, dels att jag har haft besök av väninna M från Norge med hennes två döttrar!

Allt gott till dej!

 

Annonser

4 thoughts on “För att…

  1. Det hoppas jag med…..och att du har det bra…..gott att ni hade ut mycket av la concierta…verkar ha varit en höjdare….sköt om dig.Kram:)

  2. Sällar mig till kören som önskar dig god bättring! Att få besök av någon man tycker om brukar pigga upp, men man vill inte vara alltför risig, förstås.Ang Sofiero har jag läst om stolförbudet, och det har fått mig att förstå att Sofiero blir aldrig aktuellt för mig när det gäller show. Skulle aldrig orka sitta så länge på marken utan stöd. Att stå är lika uteslutet. Synd, för det är många fina artister som kommer dit. 😦

    • Ang stolar på Sofiero. Jag hade inte klarat en hel koncert utan stol. min ben sov, efter bara en liten stund. Maken hyrde stol till mej, inne på området! Det var tydligen ”tillfälligt tillåtet”. BraNär vi stod o vä’ntade i kön på att få komma in, hörde jag några diskutera att de ringt kundtjänst för fråga, och fått besked att de INTE fick ha med sina stolar. De kände sej nog lurade…Allt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s