Tack för att han lever 2

Jag har varit dålig på att svara er snälla människor, som visar medkänsla och lämnar tröstande kommentarer. Förlåt för det. Krafterna har inte räckt till.

F mår sakta bättre, men det går väldigt sakta. Just nu, är jag för första gången tacksam för att jag har tillfällig sjukersättning, och att jag faktiskt är hemma just nu, tillgänglig för honom, när han behöver prata.

Allt gott till dej!

 

Annonser

5 thoughts on “Tack för att han lever 2

  1. Du har varit med om en förälders mardröm och ingen förväntar sig din tacksamhet. Omtanke kräver inget i retur. Ta du hand om dig själv och pojken och njut av varje dag.Att gå igenom det ni gör just nu är inte mänskligt och det kommer ta tid att bara återhämta sig chock en.

  2. Måste vara skönt att vara hemma nu och slippa sitta på ett jobb och stressa och må dåligt över hur F mår..Blogg i all ära, men hälsan och våra nära och kära kommer alltid först =)KRAMAR!!Jeanette och Rick(Rick skickar en jättepuss rakt över ansiktet till både dig och F!)

  3. Klart du ska ägna dig åt familjen….vi bloggisar hänger kvar.Allt gott….VERKLIGEN….till dig å din familj. Å du Carina….du behöver absolut inte komma å tacka för kommentarer…utan bara var. Kram till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s