Önskar trevlig helg!


Vill gärna önska en trevlig helg! Jag har en del att stå i. Sonens fest idag, och födelsedag imorgon.

Har nyss läst Anne B Ragdes trilogi Berlinerpopplarna, Eremitkräftorna och Vila på gröna ängar. Den är riktigt bra och rekommenderas. Anne skriver om de skilda miljöerna på ett mycket övertygande och mycket mänskligt sätt. Egentligen hoppas jag att det kommer en del till, för jag vill så gärna läsa  mer!

Allt gott till dej!

Annonser

6 thoughts on “Önskar trevlig helg!

  1. Har läst triologien jag med:)Ja det är verkligen hemska drömmar,och mens drömmarna rullar på i huvudet är det ju så verklighets tro att det är till å bli rädd av*L* Kan ju skratta gott av det i efter hand Ha en super dag du med:) Kram

  2. Tack snälla Carina för dina kommentarer hos mig!Jag vill också önska dig en finfin helg, gärna med sol.I kväll har vi ju bjudit våra barn med fam. (30 stycken). Oj, det har jag kanske berättat för dig, förlåt i så fall.Ha det riktigt gott!Kram!

  3. Tack för kommentarer hos mig. Vilken fin bild. Är det på en klippa, tycker mig se en liten snäcka? Eller är det en manipulerad bild? (Det kanske inte hetr så men jag hittar inte ordet jag vill ha i hjärnkontoret):-)Ha en härlig helg! Hoppas allt flyter bra och att ni får jättetrevligt och kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s