Plantor just nu i växthuset

Plantor 3 april. Jag har frösått alla, och här är de omplanterade i större krukor. Det dröjer inte länge förrän det är dags att plantera om igen.

3 april 

14 april, oj vad de vuxit!

14 april, chili och paprila, samt physalis-plantor. För många av chiliplantorna, tack, Cikoria!

Tomater 14 april.

Annonser

8 thoughts on “Plantor just nu i växthuset

  1. Åhhh vad avis jag är på dig som har växthus, själv kan jag längta ihjäl mig efter ett, men har ingen bra plats att ha ett på så jag får väl vänta tills det att uterummet blir klart.Önskade att jag hade lite plantor, men jag får köpa färdiga plantor och plantera i landen.

  2. Oj, vad långt dina plantor har hunnit! Där ligger jag efter. Men frösatt mycket har jag gjort, så det blir väl vad det lider. Härligt med denna sol dag efter dag!

  3. Ja i år var jag inte alls på humör att åka upp till fjället,kan ju bero på att jag är ofta på sjukhus..bla bla..men är ju fantastiskt härligt att vara hemma när man har sånt kanon väder*S* Å vad härligt med väksthus..der jag bodde tidigare hade jag ett jätte stort väksthus.Ha en härlig lördag Kram

  4. Hej å hå vad du är duktig…jag har bara latat mig hela våren känns det som. Ingen städning, ingen plantering…Ja men jag överlever nog!!Kram till dig i solen!

  5. När jag tittar på bildenrna ser jag hur mycket jag saknar mitt växthus..hade massa tomater,agurker,vindruver osv.Vi får se hur det blir kanske vi setter upp ettHa en super söndagKram

  6. Hejsan! Jättefint i växthuset!!Goda nyheter har jag med mig! Helt plötsligt har Ricks träning att inte skälla på främlingar med hund tagit en SUPERBRA vändning idag!!Vi träffade först på ett ekipage som han inte skällde på, sen ett som han morrade lite på men slutade när jag sa nej på skarpen, sen ett 3e som han skällde glatt på och ville LEKA!! Så han busade lite med hunden och gosade och tiggde godis hos ägaren!!KRAMAR!Jeanette och Rickefisen!

  7. Hej Carina !Har tittat bakåt på dina bloggar ända till före påsk. Blir lätt avundsjuk när jag ser hur långt din vår har kommit. Hos min vår kan jag ännu åka skidor (om jag nödvändigtvis skulle vilja, trots att jag bor söder om Fjollträsk 😉 Påskliljor kan ”min Kära” sätta ut på glasverandan om dagarna, men måste komma ihåg att ta in dem på kvällen om de inte ska vara frusna på morgonen. Men jag har fullt dagsljus nu till kl 21. Har du det ;-).

  8. :)visst är det ett jäkla omplanterande hela tiden. varje vår ångrar jag att jag satt så många fröer, varje sommar/höst är jag glad att jag har så många plantor.snart dags för mig att plantera om till 5-liters.fina bilder på vitsipporna, jag tycker det är ett av de allra bästa vårtecknen som finns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s