En liten Jessi

Detta är vår lilla Jessi! I onsdags hämtade vi henne hos uppfödaren Hyltebäcken, då var hon 8 veckor. Hon är en Kleiner Munsterländer, rasen tillhör gruppen stående fågelhundar. Hon är tänkt att bli både familjehund och allroundjagande hund.

P1030431.jpg

Här sitter hon i knät på väninna M. Hon tycker mycket om att vara i famnen. Som vuxen blir Jessi 50-54 cm hög.

P1030475.jpg

Det kanske syns att hon är en leksen, busig, och uppmärksam liten valp.

P1030484.jpg

Som sagt, sugen på bus, med något oskyldigt i blicken…

P1030495.jpg

En av favoritleksakerna ligger bakom henne, den piper när hon tuggar på den. Hon tuggar även gärna på ett tygben, och ben av hud, och gärna vad-som-helst som ser tuggbart ut, vilket vi ständigt försöker förhindra…

P1020763.jpg

Detta är Gaio, mamma till Jessi.

P1020784.jpg

Och Felix, som är pappan.

Vi är glad över det pigga och glada lilla busfröet. Men, hon tar upp mycket tid. Ibland, måste man t ex ägna en stund åt att bara sitta och titta på henne, för hon är så söt och rolig.Så det blir mindre tid över till bloggen.

Allt gott till dej!

 

 

Annonser

15 thoughts on “En liten Jessi

  1. Ja, då får man ju gratulera till en söt lite hund. Jag vill också ha en, men vi är ju ganska mycket borta, så det lär inte bli någon tyvärr.Men jag har varit inne och tittat på hundar som har blivit omhändertagna och behöver komma till någon familj, men……………..Men jag önskar dig allt gott tillsammans med sötnosen!Kram!

  2. Hej! Å,vad gullig vovve. Nu när jag ser din så vet jag vilken sort det är. Men jag visste inte namnet. Ta du dig tid med din lille Jessi. Datorn står och väntar på dig tills du får tid med den. Idag regnar det här och det har inte varit så mycket med den varan så det får gärna komma lite nu. Ha en bra dag. Kram/Anita

  3. Hejsan !Hundvalpar i allmänhet är faktiskt rara, och din är det verkligen ! Skulle man få fram en ras som behöll det utseendet hela livet så skulle jag inte kunna motstå att skaffa en.Allt gott till både dej, din valp och hela familjen !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s