Porslinsbröllop med hjärtan

Idag firar jag och maken 20-årig bröllopsdag! Tydligen är 20 år = porslinsbröllop, det låter väl fint! Jag känner mej både glad och stolt. Just nu känns som vår allra bästa tid tillsammans.

Vad passar bättre idag än naturliga hjärtan? Här kommer en liten kavalkad, håll tillgodo.

Grillkväll hos Mona o Janne 1 (7).jpg

P1020130.jpg

P1020262.jpg

P1000917.jpg

P1030884.jpg

P1040041.jpg

P1000912.jpg

P1030226.JPG

blandat 067.jpg

 

Tanken var egentligen att vi skulle ut och resa, det har vi för länge sedan bestämt. När vi firade 10 år, reste vi till Namibia. När vi firade 15 år, reste vi till Zimbabwe, och hade vi kunnat, skulle vi rest till Tanzania och bestigit Afrikas högsta berg Kilimanjaro nu, det har vi drömt om länge. Men den resan kan vi inte göra p g a min hälsa. Däremot tänkte vi istället rest till värmen – någonstans, men nu är Jessi, vår valp, så liten. Däremot kommer vi att resa någonstans när vi får tillfälle, i vinter.

Idag har vi bokat bord på en italiensk restaurang (inte pizzeria), och ska äta gott där tillsammans med sönerna. Jag är sugen på carpaccio.

Allt gott till dej!

 

Annonser

5 thoughts on “Porslinsbröllop med hjärtan

  1. Grattis! till er ..och vet du va jag har blivit mormor det hände igår ..läs hos mej ..jag är så lycklig Ha det gott på eran stora dag 20 år är en bra bit på väg …Kram

  2. Hej! Vi reste också en del tidigare men bestämde os för ett par år sedan att köpa hund istället. Vi tyckte att vi rest vad vi skulle. Lycka till med din lille valp. Och hoppas det inte är något allvarligt med dig.Jag tycker att alla dina hjärtan är fina. Ha det gott. kram/Anita

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s