Fint besök!

rödhake.jpg

rödhake2.jpg

Bilderna är tagna på långt håll genom ett inte särskilt rent fönster… men, med lite god vilja syns det att det är en Rödhake. En sällsynt med oerhört välkommen gäst i min trädgård.

skata.jpg

Gillade skatbilden, tagen genom samma fönster…

Allt gott till dej!

Annonser

2 thoughts on “Fint besök!

  1. Hej Carina !Du har varit flitig med bloggandet sista veckan, och fina bilder på djur och fåglar har du visat. Du torde ha ett bra teleobjektiv för att kunna ta en sådan bild på rödhaken genom fönstret ? En rödhake hade vi även här hos oss förra veckan. Men den stackaren var här alldeles för tidigt, han hittade inget gräs, bara snö att landa på. Men har han överlevt till den här veckan så kanske han klarar sig, för sista veckan har solen ”svept bort” nästan all snö förvånande fort (på öppna ytor)Allt bra till dej och de dina !

  2. Men vilken tur du har som fått en bild på den. De är ju svåra att fånga med kameran. Det finns här också, som kommer varje år i april, samma ställe varje gång och sjunger ju så vackert. Jag har hört den länge nu, men ser den inte.Skatan är fin också. Det är ju toppen när man kan fota genom fönstren så de inte ser en.(Nu har jag en liten Panasonic också, att ha i fickan eller väskan, men det har regnat så jag har inte provat den ute).Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s