Vackert vårigt längs Rönne å i centrala Ängelholm

Tog några bilder i söndags, under tipspromenaden.

P1060771.jpg

Vackra, nästa självlysande blå Scilla.

P1060765.jpg

Japanska körsbär på andra sidan ån.

P1060778.jpg

Samma träd från andra sidan ån.

P1060777.jpg

Lite närmre

mandarinand.jpg

Annan asiatisk besökare, en Mandarinand. Riktigt vacker, om du frågar mig.

P1060783.jpg

Bild från Pyttebron mot Rönnevik.

Allt gott till dej!

Annonser

16 thoughts on “Vackert vårigt längs Rönne å i centrala Ängelholm

 1. Åh nu fick jag hemlängtan och hjärtsnörp. Jag saknar verkligen våren i Ängelholm. Här har den inte ens vaknat ännu. Tack!

  • Glad som en lärka för kommentaren hos mej! Jag skriver ganska ofta om Ängelholm, och det har fått en egen kategori. Roligt att du kände så. 🙂 Idag har jag lagt ut japanska körsbärsträd på nya Torg.Allt gott till dej!

  • Kul att du hittade till mej. Jag kan bara bekräfta att Ängelholm är en mycket vacker stad. Vi har havet, strandskog, stränder, Rönne å, och en ganska blandad bebyggelse med mycket villor. Jag trivs oerhört bra hör, gillar närheten till Danmark och naturen. Jag har en egen kategori som heter Ängelholm. Allt gott till dej!

 2. Jag bara älskade tredje och sista bilderna!!! Alla var vackra men just dem föll jag för! Tack för en fin promenad i blomsteranda! kramizar

 3. Banne mig min bästa Carina, du skulle jobba som fotograf!!!Fantastiska bilder…Hemikram!! Jag tycker också att anden är vacker!!

 4. Hej Carina !Jag blir aldrig avundsjuk, men när jag sett bakåt på dina bloggar så önskar jag att jag hade haft en kamera i din klass. Men mycket vill man och lite får man, dessutom är det nog ögat bakom kameran som är viktigast. Jag är glad att min kamera ryms i bröstfickan utan att puta ut, och den kan vara med överallt. Även där man inte får medföra kamera 😉 Vårgrönska och blommande träd har jag kvar när sista isen smält i min ”Lillå”, där roddbåten redan är utdragen på isen.Hare bra !

  • Hej min vän!Glad att du hälsade på! Tack för bildberöm! den kameran som jag har är en kompakt digitalkamera, som alltid är med mig vart jag går. Det är en Panasonic Lumix DMC-TZ7. Leica-linsen är en av anledningarna att jag valde just den kameran. Den är lätt och rolig att hantera. Modellen kom i mars-april förra året, snälle maken köpte en till mig.Hoppas att du också snart får lite vår! Återkom gärna med bilder från lillån.Allt gott till dej!

  • Kul att du kikade in igen, och jag tyckte att det var extra skoj att du ville ha mer bilder. Jag hade ändå tänkt, så idag handlar det om en tur till Nya torgs japanska körsbärsträd. Det blir lite som senast, en promenad, där du får följa med. :-)Allt gott till dej!

 5. BIlden är åtminstånde inte tagen idag, för våren har gömt sig igen.Vackra bilder, från en stad jag inte blir riktigt klok på. Känns som det saknas en stadskärna, känns som det finns en massa mysiga platser men dom är väldigt utspridda, och har som jag upplever det ingen naturlig förbindelse med varandra.//Herr S

  • Kul att du tittade in hos mig. Jo, vi har en liten stadskärna i Ängelholm, men sedan är det nog ganska utspritt, ja, men det är lätt att röra sig emellan. Dessa bilder är tagna nära stadskärnan (vi pratar meter). Å andra sidan av är jag en person som lätt snöar in på detaljer, d v s jag skriver inte precis övergripande. Men jag trivs i min lilla stad, där jag bott sedan juni 1986 med undantag för ett år. Allt gott till dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s