Begapad!

Har ett litet bekymmer, har ingen strömsladd, och ont om batteri. (Har beställt en ny) Detta inlägg var klart redan,, men jag kan inte svara på kommentarer. Förlåt. Vad jag vet är detta en koltrast, det skulle kunna vara en stare också.

P1060858.jpg

P1060862.jpg

P1060863.jpg

P1060882.jpg

 

P1060864.jpg

P1060881.jpg

Allt gott till dej!

Annonser

12 thoughts on “Begapad!

 1. Hej! Det var mycket fina foto . Men ungarna är inte så vackra på fotot men det blir de ju när de växer upp. hoppas du har bättre väder än jag har här. Det bara regnar och regnar. ha det bra.kram/Anita

  • Här regnar det mellan regnskurarna, emellanåt. Det ser fortfarande ut som vår. Jag vet att ungarna vuxit, och funderar på att ta nya bilder på dem. Mycket glad för bildberömmet!! Allt gott till dej!

 2. Hej Carina!Vilka fina bilder du har tagit! Helt enorma!Hoppas att du snart kan kommentera igen så vi får se dig!Hoppas att det är bra för övrigt.Kram!

  • Blir glad för bildberömmet!! Tack! Idag har det varit mycket, först kyrkan, sedan middag hos en morbror. i övrigt är det ungefär som vanligt. Humöret är för det mesta riktigt bra. :-)Allt gott till dej!

 3. Hej på dej! Koltrasten har väl väldigt gul näbb till skillnad från staren.Men du är ju en stjärnfotograf!!! helt makalösa bilder! Hur kommer du så nära? Du borde kunna försörja dej på fotografering 🙂 men det kanske du gör?Hoppas allt är bra frånsett frånvaron av strömsladd…Kram

  • Okej, så då är det en stare. Jag blev osäker. Tar åt mig av bildberömmet så jag rodnar,och strålar som en sol. Jag är ganska nära, men zoomar (har 12x). Hon är ganska van vid människor inne på lagret. Ungarna var jag ganska nära, när hon flög för att hämta smaskiga maskar… Nej, jag försörjer mig inte på den. Skulle kunna tänka mig att sälja bilder…men vet inte i vilken ände som jag skulle börja. Har sålt någon förstoring till självkostnadspris så här långt. Hoppas strömsladden kommer imorgon, just nu lånar jag. Jo, jag mår såsådär. Är trots allt på gott humör.Kram o Allt gott till dej!

 4. Det ser ut som en dubbeltrast, lika björktrasten, men dubbel har denna färg. björktrasten är mer blå.Men den översta skulle man kunna ta för en kontrasthona, honan har ofärgad näbb. Men när man ser hela och frampartiet på den andra bilden och den lite ”uppnosiga” minen. det är typiskt för de trastarna. Men reserverar mig ändå för koltrast för den matta färgen. Men ingen stare De har skarpare färger.Hoppas du får kabel och batteri snart så du inte börjar klättra på väggarna. Men nu har du ju fullt upp att hålla koll på din lilla fågelfamilj. Har du sett att de stängt holken? Jag trodde vi fick följa den hela tiden.Ha det gott

 5. Hej! Nä, holk 1 är öppen. Jag kollade nyss, du får försöka igen. Hm, tänker att du med ditt intresse borde veta. Jag trodde i alla fall först att det var en koltrast, sonen trodde en stare. Maken sa ”titta i en fågelbok”, jag tittade i två, och trodde koltrast, men var lite osäker. HON är i a f söt! Bedårande. Har lånat kabel av sonen.Kram o Allt gott till dej!

 6. Är du verkligen säker att du inte jobbar som fotograf?? *ler* Du BORDE det…jag är lika övertygad fortfarande… Skulle du inte vilja jobba om du kunde??Hemikram!!

  • Jo, jag skulle gärna vilja. Det visste jag inte tidigare. När jag fotar, kan jag för en stund glömma allt, och bara koncentrera mig på bilden. T o m smärtan kan jag skjuta åt sidan en stund. Det händer att jag tar hundratals bilder på en vecka. 🙂 Jag skulle kunna tänka mig att göra något med alla bilder. En väninna föreslog vykort. Kanske det. Kram och allt gott till dej!

 7. häftigt att få en kik ned i ett fågelbo 🙂 det har jag inte fått sedan jag var liten och svalor hade lagt bo i vår slipsten….. = slöa knivar ända tills ungarna var ur boet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s