Mer vitsippor, nu på Hallandsåsen

P1070300.jpg

Det blev ingen drömbild, men, det växer vitsippor på båda sidor av vägen, och det är väldigt fint!!

P1070302.jpg

Denhär bilden är mycket tydligare i mitt fotoprogram än här. Begriper inte varför. Jag har bra upplösning på den, 1400×1000.

P1070308.jpg

En liten stig bredvid bäcken, idylliskt kantad med vitsippor. Bäcken rinner norr om Margretetorp.

P1070315.jpg

Själva bäcken

P1070313.jpg

Samma stig igen.

Idag har det varit 22 grader varmt. Jag har spenderat en stund ute i mitt växthus, och planterat om mina snackpaprika, inte alla, bara fem. Är sliten och darrig idag, en följd av gårdagen. Glad över värmen oavsett.

Nu ska jag steka vildsvinskotletter.

Allt gott till dej!

Annonser

14 thoughts on “Mer vitsippor, nu på Hallandsåsen

 1. Oj,,, jag som varit så nere..Tar du med mig på den här härliga promenaden??. Det skulle min själ behöva! Jättevackra bilder!! kramizar

 2. Hej! Det var fina platser. Drar lite likt en plats här som heter Stenänga. En smal stig såsom vår Kärleksstig men på vår går ån vid båda sidor om stigen. Men där är inte så mycket vitsippor. Fantastiskt fina bilder. Flickorna på fotot är min lillasyster och jag som sitter till höger.Ha det bra.kram/anita

 3. Godmorgon Carina=)…Här är det mulet, vi får ta fikan en annan dag:P…Nej, helt ärligt skulle det vara jättekul! Du är en så härlig människa!!! kramizar och hoppas du får en fin dag!!!

  • Oh, tackar varmast för komplimangen! Det kändes verkligen bra! 🙂 Okej, vi fikar en annan dag, när vi har sol. 🙂 Trevlig helg!Allt gott till dej!

  • Säsongen här brukar vara väldigt kort, så jag är glad för att det fortfarande fanns några. Allt gott till dej och trevlig helg!

 4. Vildsvinskotletter heter duga.. Mums, snackpaprika, finns det prattomat också *skrattar*Våren har äntligen nått hit och här har vi sommar värme… Ketchupeffekten…Hemikram!! Du har mail…

  • Kanske pruttgurka, jo, det finns nog… *ler* Ja, jag gillar att det är 20 grader varmt, från 7… Njuter!Har läst och svarat på mailen.Allt gott till dej, och trevlig helg!

 5. Visst är det fint med alla blommor. I går tog jag också foto utanför mitt på allla blommor men det var dock maskroser. Nästan bara gult så längt ögat kan nå. Kanske inga blommor som man vill ha i sin trädgård men ack så fint i naturen.

 6. Fina bilder. Här är det vitt överallt också. Tur det inte är snön utan sipporna.Lite varmare har vi 30 grader nu vid 16-tiden (i skuggan) igår 42 i solen 19-tiden.Nu har det hänt saker i Holken, nu är de nästan över kanten och man ser ju att det är fåglar, inte bara stora gapande munnar. När jag tittade nu var mamman troligen på jakt efter mat för ungarna var själva. Putsade sig med vingliga små huvuden.Jag hade inte väntat tillräckligt sist innan själva holken blev synlig. Slarvigt, slarvigt av mig.Hoppas du får en fin Pingst.

  • Jag kan berätta att du har haft varmare än mig. Jag har haft ca mest knappt 20 grader de senaste dagarna. Men, allt har exploderat. Vitsippsbilderna tog jag i fredags. Jag har försökt och försökt, men jag har inte kunnat titta i holken en enda gång idag, tyvärr. Är glad att det fortfarande går att titta, annars! :-)Önskar även dej en trevlig helg, en fin pingst och Allt gott till dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s