Borta

En mycket god vän är borta. Hon eller hennes mamma var kusin med min farmor. Såg hennes dödsannons i tidningen idag. Jag kommer att sakna henne mycket. Hon betydde mycket för mig. Det blir tomt. Kommer att sakna hennes hjärtliga skratt. Hon var en fantastisk kvinna. Gunhild

P1070372.jpg

Allt gott till dej!

Annonser

8 thoughts on “Borta

  1. Hej min vän!Ja det är alltid sorgligt när vänner försvinner från denna jord.Därför är det så skönt med att ha en tro på Jesus och leva för honom,då får man ju mötas igen en dag.Vilken fin bild du har, även här nedanför ser jag några härliga levande bilder.Ha det gott!Kram!

    • Den kvinnan hade en stark tro, så det känns bra. Glad att du tycker att mina bilder är levande. :-)Allt gott till dej!och kram!

  2. Carina, visst var det väl du som hade gjort rabarberpaj med maräng??Vi har precis ätit en portion nu.Det var i alla fall jättegott. Det behövdes inte något annat till.Stor kram!

    • Stämmer bra det! idag provade jag en ny rabarberdessert, återkommer med recept på den. Glad att du tyckte att den var jättegod!!Allt gott till dej!och kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s