Rödhake

http://www.youtube.com/watch?v=Us7NLRTkn4s

Sångaren sitter i en bokskog och sjunger, och jag sa till maken, tänk om man kunde filma och spela in hans vackra sång – och det gick ju!

Detta är allra första gången som jag filmar med min kamera (en Panasonic Lumix TZ7). Jag har inte kunnat klippa bort början och slutet tidigare därför kommer filmen först nu, men är filmad redan 5 juni.

Filmen är bara 50 sekunder.

Allt gott till dej!

Annonser

7 thoughts on “Rödhake

  1. Hej! Jag hade helt glömt vem det är som är svorskan. Jag har dig på min youtube sida. Nu vet jag det.Rödhaken sjunger så fint. Ha dte bra.Kram/Anita

  2. Hejsan Carina !Den Rödhaken hade gömt sig väl i lövverket, och inte kunde jag ha ljudet på heller, för klockan är före 06 och min kära sussar på sitt söta öra ännu ;-)Om man har en ”räv bakom örat” så avsöjas man just av att svansen sticker fram ibland ;-)Ha en fin dag Carina ! MVH Wassen (som kanske snart besöker sin egen blogg igen också, efter månader av uppehåll)

    • Du måste lyssna! Ljudet är bättre än bilden, om jag säger som så. Och man ser det lilla bröstet som hävs och näbben som rör sig när han sjunger (som en lärka, nej, det blev fel *skrattar*). Glad som en lärka att du tittade in, det var länge sedan! Japp, tror också att svansen tittar fram… Allt gott till dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s