En anka på Rönne å

Idag blir det en liten berättelse, fast i bilder. Den säger att ”nu är det höst, och det finns vackra dagar, även de utan sol”

höst; Ängelholm .jpg

höst; Ängelholm 001.jpg

höst; Ängelholm 021.jpg

höst; Ängelholm 022.jpg

höst; Ängelholm 023.jpg

höst; Ängelholm 025.jpg

höst; Ängelholm 028.jpg

Allt gott till dej!

Annonser

13 thoughts on “En anka på Rönne å

  1. Underbara höstbilder. Vad effektfullt det blir när träden och bron, mm på bilderna återspeglar sig i vattnet.Ha en fin fortsatt måndag!

    • Tack! Ja, jag såg ån på håll, körde ner och parkerade och tog en del bilder. En enastående eftermiddag! Och, det roliga är just speglingarna! :-)kramar och allt gott till dej!

  2. Jag kan bara hålla med Pinglan hon har redan sagt vad jag ville säga =0)…Nu har jag ett nytt inlägg på hemimammas mat om du är nyfiken. Det är min senaste tårta.Hemikramar och tack för dina kommentarer Kilroy! ♥

    • Kul med ny tårta! Jag har varit SJUKT sugen på tårta sedan jag var inne hos dig. det finns liksom inget som kan kompensera en tårtlängtan… Åhhhh, och så har du en ny!? Du plågar en stackars mullig tjej…*skrattar* Du, jag tänkte Kilroy, men skrev det inte, och jag blev så full i skratt när du skrev det…Glad över att du gillade mina bilder, på en ovanligt vanlig höstdag mellan regnskurarna…Allt gott till dej min vän!Kram!

  3. Du är ju jätteduktig på att ta bilder. Enormt fina och lite ovanliga bilder.Det blir speciellt när saker speglar sig i vatten.Ha en fortsatt bra dag!Kram!

    • Tack! Vad jag blir glad över dina kommentarer! Kanske särskilt att de är lite ovanliga. 🙂 Ja, speglingar är speciella, och det var en jättebra spegeldag. Allt gott till dej och en go kram!

  4. Jag hade inte hunnit kolla bloggen innan du kommenterade *LER*Vet du vart historien eller ursprunget till frasen om ”Kilroy was here” kommer ifrån? *LER*http://sv.wikipedia.org/wiki/Kilroy_was_herejaja… jag vill ju lära er något ni kanske inte visste, så du får ha tålamod med mig…Hemikramar ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s