Machosallad

Jag har inte sett filmen Farsan, men jag gillar Josef Fares filmer, de har mänsklighet och blir både roliga och fulla av allvar. Dethär klippet kommer från just filmen Farsan. Eftersom att jag gillar mat, passar en sallad som handsken, eller? Som sagt, Machosallad (klicka). Smaklig måltid.

Ja, jag är hemma igen, snart kommer bilder från det underbara Nordnorge.

Allt gott till dej!

Annonser

6 thoughts on “Machosallad

  1. Hoppsan Kerstin!! han var arg… har inte sett filmen så har inget sammanhang klart för mig…Ser fram emot att se bilderna!Hemikram ♥

    • Har inte hellre sett hela filmen, men, en härlig ilska, ja! nu har de första bilderna kommit. :-)Kramelikramar och allt gott till dej!

  2. Hej Carina !Jag har ju inte sett filmen så jag vet inte om jag fått en annan uppfattning då, men det här inslaget gav mej bara äckel och motvilja mot skådespelarens roll. För att testa om det bara var min manliga inställning som gav motviljan så bad jag min kära att också se inslaget och det ingav henne ännu mer obehagliga asociasioner. För ordningens skull vill jag tillfoga att vi såg inslaget utan att ha ljudet på. Det kan ev. ha inverkat ??Hoppas du får en fin tid i Norge.

    • Hej!Jag har inte hellre sett hela filmen, men jag ser det som en komisk scen. Han är arg, och gör sallad i protest, som han efteråt benämner machosallad. Tråkigt att du inte tyckte att den var rolig. Hoppas du uppskattar mina norska inlägg bättre.Allt gott till dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s