Gott nytt år!

Jag var på provskjutningen, som jag skrev om i förra inlägget. Här kommer några bilder, på samma bomb, den stora.

Julen 2010 072.jpg

Julen 2010 073.jpg

Julen 2010 074.jpg

Julen 2010 075.jpg

Julen 2010 076.jpg

Allt gott till dej! Vi ses nästa år!

Annonser

30 thoughts on “Gott nytt år!

 1. Hej, va kul att hinna bli den förste att kommentera hos dej på nya året 2011. Visst är det ett tecken på att jag firade Nyår på ett värdigt vis ;-)GOD FORTSÄTTNING !

 2. Det var fina bilder. Idag har vi sol pch + 1 1/2 grad. Man kan nu se att lite av snöberget har sjunkit ihop.Jag har börjat igen på min AB sida. får se hur länge det blir. Jag önskar dig allt gott på det nya året. kram/Anita

  • Skoj att du är tillbaka. Jag är inte lika ofta ”i stugorna” som jag skulle vilja, men är glad varje gång jag varit hos dig!God fortsättning!Allt gott till dej med en kram!

 3. God fortsättning på det nya året.Vilka fina bilder du fick. Jag misslyckades totalt i år, det har gått bättre förr.Men det började snöa ganska så friskt efter en klar och solig dag. Så himlen blev brunaktig hur jag än bar mig åt. 2 inställda och ett jag mixtrade med själv.Hoppas du haft en fin jul och nyår.Här har det varit bra.Nu ska jag i säng, ville bara hälsa på hos dig förstKramen

  • Hej!Bilderna är tagna före nyår, i år regnade det, och jag ville inte rikta linsen mot regnet… Tur att jag var på provskjutningen! På min gamla kamera hade jag en särskild ”fyrverkeriinställning”. på denna fick jag prova mig fram. Om himlen blev brun, kompenserade kanske kameran för mycket. Jatack, jag har haft det väldigt bra! Allt gott till dej! Och en bamsekram!

 4. Jätte fina bilder. Jag fick ganska ok bilder men den finaste kunde jag inte få in på min blogg för den var på mer än 8MB. Kan inte riktigt hur jag ska göra för att förminska bilden.

  • Tack för bildberömmet. Jag har tre olika program där jag kan minska bilderna. Ett av dem är ”Microsoft office picture manager”, där det är enkelt. Det vanliga ”tittprogrammet” ”picture viewer” kan inte sådant. Om du hittar ett program att minska bilden i, vill jag påminna om att du sparar orginalfilen också, d v s sparar den nya bilden under annat namn (lägg till t ex min eller b eller 2).Varmt lycka till!Allt gott till dej!

 5. jättefina bilder. Här regnade det så jag tog inte med nya kameran ut.ha en fenomenalt fin fortsättning på det nya året

  • Samma här, det regnade här med, så dessa bilder är tagna 2 dagar innan nyår. Glad för bildberömmet! :-)Önskar dej en riktigt god fortsättning på det nya året med en Kraaaaaam ochAllt gott till dej!

 6. Nu blir jag lite avis.Jag fick inga raketbilder alls i år. Glömde sätta upp stativet och då blir det bara skakbilder med min lilla enkla kamera.

  • Glad över ditt besök! fyrverkerierna är fotade 2 dgr före nyår, och, det var 14 minus, jag frös, och skakade kanske lite… :-)Kramar och allt gott till dej!

 7. Aha, då förstår jag. Det var att du skrev på samma bomb som jag tänkte du hade ett uttryck för storleken.Nu har jag gjort det, Det blev Nikon. Vilken skillnad. Köpte 70-300 mm ska prova i morgon det var mörkt när jag kom hem. Tog bara 4 sikta och tryck. inne.Hoppas Trettonhelgen också varit bra och att du haft en fin ”vanlig” helg nu.Kramen. Den stora

  • Glad för tummen! Och, jag är en riktigt kramare, så varmt tack för den, ger en tillbaka oxå.Kram och allt gott till dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s