En idiot på resa

Jag tittar egentligen inte mycket på tv. Jag gillar att titta på På spåret, Couplings, Hipp hipp och Little britain. Vill helst inte missa ett avsnitt. En serie som jag följt heter En idiot på resa. Har du missat alla program, finns det tre avsnitt att se på svt play.

Ta dig tid att titta, kanske du skrattar lika mycket som jag.

Allt gott till dej!

Annonser

12 thoughts on “En idiot på resa

  1. Hej vännen!Det var ett tag sedan sist. Måste kika in ibland. Har blivit så slö på att skriva.Ja vi tittar högst sällan på vanlig TV. Det blir kanal 10 som vi älskar att lyssna på.Hoppas att allt är väl med dig.Stor kram!

    • Mamma tittar oftast på kanal 10. Jag har inte den. Har haft en tuff vinter, och inte varit särskilt aktiv själv. Stor kram och allt gott till dej!

  2. Jag blir bara ärligt förbannad de ggr jag ramlat in på programmet!Hur fan kan man utsätta sin vän för sådana idiotiska saker o sen kalla det för en Idiots resa? De som är idioter i det hela är ju vännerna, och inte killen som blir utsatt.Han ser på omvärlden exakt som jag gör, så då du skrattar åt honom så skrattar du även åt mig.

    • Han är oerhört realistisk. Vilket är kul. Han ser saker på andra sätt än man är van vid. Och, vännerna är inte schyssta mot honom, det håller jag med om, men, ändå verkar han ”med på noterna”. Du, Yris, jag skrattar inte åt dej, ta det inte så är du vänlig. Stor kram och allt gott till dej!

  3. Ja den är rolig, har sett några avsnitt.Gillar dokumentärer på svt, de är lite smalare än på andra kanaler.

  4. Hejhej !Fastnar i serier som är bra, instämmer med Hemimamma om Boston Legal, annars gillar jag t ex Fringe. Kram

    • Ah. Noll koll… Sorry. SÅG det i a f. och, jag tycker att grafiken var smart och passande.Tack för tipset!Kramar och allt gott till dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s