Glad Midsommar!

Om du som jag funderar på att binda en krans och eller binda en bukett blommor, kan du gärna plocka blommorna här. 🙂

Allt gott till dej och Glad Midsommar!

Annonser

12 thoughts on “Glad Midsommar!

 1. Glad midsommar till dig också.
  På östkusten växer inga blåklint, annat än i odlingar. Eftersom det växer blåklint i mängd i västmanland så saknar jag dem multum.

  Kika in hos mig om du vill ha receptet på glass. Det finns där nu, vaniljgräddglass med tips om smaksättningar.

  Ha det underbart.
  KRAM

  • Åhhhhh, vad härligt! Ser fram emot att prova det 🙂 Mina chilisar är ovanligt stora och fina i år, och många. Börjar undra om det är solen, eller jorden eller vad det är som gör det.
   Åt de första tomaterna idag. Maken snodde den allra första igår, den som jag inte tog ”för den kunde hänga en dag till”… 🙂
   Kraaaaaaaaaaaaaaamar och allt gott till dej!!

 2. Klinten är underbar! Prästkragar har jag själv, hela torptomten full! Dessutom massor med kirskål, bellis, smörblommor och aklejor.

  Trevlig missommarfortsättning!

  • Har just kommit hem från en runda minigolf med sönerna, en flickvän till den ene, pojkarnas kusin och hans flickvän. Jag kom näst sist… Inget strålande resultat precis, men det var väldigt trevligt! Vi spelade nere vid havet på Råbocka (strandremsa i Ängelholm).
   Tack detsamma!!
   Kramar och allt gott till dej!

  • Ja, det är verkligen underbart fina! Önskar ayt jag tagit någon närmre bild. Dagen efter var de plockade, så jag är glad att jag passade på. 🙂
   Kraaaaaaaaaaaaaam och allt gott till dej!

 3. Jag hoppas du hade en bra midsommarafton och en bra fortsättning på midsommaren i dag. Vi har inte haft så fint väder precis men i alla fall så regna det inte. Men ganska blåsigt. Lite mer sol idag men fortfarande blåser det mycket. Det är så kallad ett Svenskt midsommar väder. Snygga foto på dina midsommar blommor. Ha en bra dag.Kram/Anita

  • Hej! Ja, midsommarafton med vänner var rolig och trevlig.
   Vi hade samma väder här fast lite regn emellanåt, inget regn där jag var. ”Svensk sommar”… Jag hoppas att de har rätt på smhi, att det snart blir härligt varmt!
   Kramar och allt gott till dej!!

 4. Svar på mitt depparinlägg. har blivit att jag håller inne med alltmer, nu har jag gråtit i dagar så det känns lite lättare igen. Kuratorer, psykologer m fl har jag aldrig haft nån vidare hjälp av. Det blir mycket ångest eftersom värken ofta är mer än jag klarar, reserven är slut sedan länge. Tror att jag aldrig ” rest mig ” efter utmattningsdepressionen eller det vet jag att jag inte har gjort, var på utredning för nåt år sedan och då konstaterades att jag hade en massa restsymtom kvar.

  Detsamma snälla !

  Kramar

  • Min sjukgymnast sa att det var bra att kunna gråta. Skönt att du kan känna det. Viktigt att kunna känna, det har du kvar!
   Ibland får man inte hjälp, ibland är det rätt, och saker kan kännas bättre. Min bästa väninna fick rejäl utmattningsdepression, fick byta flera gånger innan hon hittade rätt. Nu går hon fortfarande, efter två år.
   Själv brukar jag säga att det känns som om jag alltid går på reserven. Så känns det i a f.
   Har levt med daglig (och nattlig) värk sedan en bilolycka i oktober 2003, så jag har en aning om vad du pratar om. På något sätt har jag det lite lättare rent psykiskt numer. Blir inte lika lätt nedstämd och känner mej inte lika värdelös längre. Även ångesten håller sig i regel borta, tack och lov! Det har varit en process, som tagit ganska lång tid, och flera faktorer har spelat in. För min del vände det när jag pratade med kurator. När jag började hade jag svårt att se varför jag skulle leva längre.
   En sak som min syster som har ME har lärt mig är att man ska fokusera på det man trots allt kan istället för det man inte kan.
   Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamar och allt gott till dej!!

 5. aa, det är gott att vara hemma. Kortare stunder går det att fundera på annat.

  Trodde inte heller att man skickades hem med 7 min. mellan värkarna/sammandragningarna, men de gjorde tydligen rätt för än har det inte blivit nåt barn. Min första är född i Västervik och dit var det ca. 12 mil från där vi bodde och min yngsta är född i Östersund och vi hade 18 mil från där vi bodde då, då kunde man inte vänta för länge. Tror jag hade ca. 10 min. mellan värkarna när vi åkte till Östersund och ambulans tog ca. 1 ½ timme, då kan man inte vara hemma och avvakta.

  Hoppas du har en skön Midsommar !

  Kramar

  • Hej!
   Det finns alltid en viss trygghet i att vara inlagd, att få den hjälp man behöver, men det blir mer avkopplande och vilsamt hemma.
   Det kan ju hinna hända en hel del på 18 mil…
   Jag var i Skummeslövsstrand och firade med vänner. Det var trevligt! Det enda jag skulle önskat var att det var varmare är 12-15 grader och blåst.
   Idag började jag dagen med nyttig smoothie och att sitta o dricka te i växthuset. Vaknade lite ”tidigt”, annars allt väl.
   Kramar och hoppas att även du fick roligt och avkoppling på midsommar!
   Allt gott till dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s