Glöder

Jag var nästan hemma, då jag ser hur fantastisk himlen är, sätter mig i bilen, kör ner till havet, fast en del av det röda är redan borta…

Bryggan ligger utanför Klitterhus, Ängelholm

Det är ganska fullbokat på ”hotellet”

Relativt snart är sanden inte lika kall längre…

Allt gott till dej”

Ingen av mina bilder får kopieras eller användas utan mitt tillstånd

Annonser

10 thoughts on “Glöder

 1. Så underbart! Makalöst vackert! Helt perfekt fångat! Precis vad jag behövde vila ögonen på efter detta dygn av kamp med datorns funktioner. Du påminner om att man inte får tappa glöden trots att det känns motigt och nästan tröstlöst ibland. Tack, kära vän!
  Stor varm kram

  • Klart att jag blir glad av dina kommentar!
   Och du har fortsatt att kämpa med datorn och färgerna, vilken mardröm.
   Är glad att du kände den påminnelsen! Det var så lite så.
   Största kramen och allt gott till dej!

   • Ja, du har verkligen fått med glöden, så skarpa och intensiva bilder!

    Det är inte bara färgerna, det är e-leget också, som jag bara måste ha. Men Nordea och Mac går inte så bra ihop vad gäller e-leg. Idag lyckades jag få e-leget att synas i datorn, men jag kommer inte in någonstans med det. Förmodligen för att Firefox, som jag uppmanas att använda har 64 bitar istf 32.
    Kram

   • Ah, e-leg, det vill man inte att det ska krångla…
    Jag trodde att Mac alltid var bättre. (säger jag som är PC-användare) Skulle gärna vilja ha en fin skärm och en bra Mac för att redigera bilder, fast, jag tar mig ju inte tid till det, det mesta av tiden spenderar jag på att ta bilderna istället… haha.
    Jag hoppas innerligt att du får rätsida på det hela! Kanske använda annan webbläsare (inte explorer, men safari eller google chrome?) Jag använder Firefox, och det fungerar med Nordea, men jag har inte deras e-leg. Jag har en fristående Sparbank, och när jag uppdaterat Firefox, tar det ett par veckor innan de uppdaterat sin sida, och jag blir tvungen att använda annan webbläsare under tiden. Det brukar inte krångla att ha 2 webbläsare eller flera.
    Varm kram och allt gott till dej!

 2. Mac är relativt problemfri. Inga virus, går som en klocka tills den stannar. Skälet till att det började strula var det nya operativsystemet som jag var tvungen att ha för att Nordeas e-leg kräver det. Då började det halta. Nordea struntade länge i Macanvändarna och man verkar inte nu heller ha hittat nåt bra sätt att få till e-leget. Det är just Firefox som krävs för Macanvändare, inget annat, och till och med så preciserat som att det ska vara 32 bitars. Nu dök det upp ett annat ”problem” om än lite mindre, men nog så irriterande. Det är att exif-data nu följer med slumpmässigt med fotona, det är när jag mejlar fotona till mig själv som det inte fungera i alla format. Eftersom jag har en fotosida som automatiskt visar sånt, så blir det konstigt när det ibland inte finns sån info. Jag blir så trött. E-leg har jag klarat mig utan till nu, men vårdcentralen har tagit bort möjligheten att förnya recept och att beställa tid via nätet på annat sätt. Det går bara med e-leg. Så jag måste få till det.
  Kram!

  • Jag kikade in. 🙂 Såg på Fb också. Är tyvärr inte flitig här denna årstiden (hälsorelaterat).
   Hoppas ni får god hjälp!
   Allt gott till dej och en värmande kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s