Blog of the year

Blog of the Year Award 1 star jpeg

Jag tackar varmt Bara en bild av mig för den fina utmärkelsen! Jag blev glad och det är en ära! Egentligen vill jag ge utmärkelsen tillbaka, för jag tycker oerhört mycket om Bara en bild av mig‘s bilder, de är vackra, kreativa, och berör. Det har blivit många ååååh, och wow från min sida när jag varit där. Jag känner mig en anings fantasi lös om jag gör det, och samtidigt är det nog den blogg som jag läser mest.

Jag väljer att ge utmärkelsen vidare till BeBest, som har en skön förmåga att skriva anekdoter på ett enkelt och målande sätt! Dessutom skriver han extra lång helgläsning, och det är ”fortsättning följer”, så en bok måste det snart vara, 🙂 Tack min vän för din flitiga penna och din kreativitet.

Reglerna låter som följer:

1 Select the blog(s) you think deserve the ‘Blog of the Year 2012’ Award.

2 Write a blog post and tell us about the blog(s) you have chosen – there’s no minimum or maximum number of blogs required – and ‘present’ them with their award.

3 Please include a link back to this page: Blog of the Year 2012’ Award – http://thethoughtpalette.co.uk/our-awards/blog-of-the-year-2012-award/   and include these ‘rules’ in your post (please don’t alter the rules or the badges).

4 Let the blog(s) you have chosen know that you have given them this award and share the ‘rules’ with them.

5 You can now also join our Facebook group – click ‘like’ on this page ‘Blog of the Year 2012’ Award Facebook group and then you can share your blog with an even wider audience.

6 As a winner of the award – please add a link back to the blog that presented you with the award – and then proudly display the award on your blog and sidebar … and start collecting stars…

6 stars image

Yes – that’s right – there are stars to collect!

Unlike other awards which you can only add to your blog once – this award is different!

When you begin you will receive the ‘1 star’ award – and every time you are given the award by another blog – you can add another star!

There are a total of 6 stars to collect.

Which means that you can check out your favourite blogs – and even if they have already been given the award by someone else – you can still bestow it on them again and help them to reach the maximum 6 stars!

Blog of the Year Award 6 star jpeg

And Congratulations on being chosen for the ‘Blog of the Year 2012’ Award

Allt gott till dej!

Annonser

4 thoughts on “Blog of the year

  1. Tack rara vän för dina fina ord! Jag valde förstås dig för dina fina bilder och bildberättelser och för den glädje du förmedlar med dem. Jag väntar alltid med spänning på nästa bildserie.
    Kram

  2. Först vill jag berätta att det är en utmärkelse du mer än väl förtjänar! Dina bilder och dina berättelser lockar oss att komma tillbaka för att åter njuta av dem.

    Så var det det där med att ge mig utmärkelsen. Det utmärkande med mig är att jag inte är särskilt intresserad av att få såna. Jag har naturligtvis inget mot att folk besöker min blogg och tar del av mina inlägg på gott och ont men det räcker så bra med det. Jag tackar därför för din goda vilja och överlåter utmärkelsen till någon annan. Du är inte den första som velat ge min blogg utmärkelser men jag har i samtliga fall avböjt att bli uppmärksammad på så vis. Jag hoppas att detta att jag avböjer att ta emot detta hedersbevis nu inte sårar dig, för jag förstår att du uppskattar min blogg men jag föredrar att hålla en allmänt låg profil och lära mig mer om hur man bäst förmedlar det man har på hjärtat eller i kameran under tiden. Jag har därvidlag allt kvar att lära än.

    Du har rätt i att det jag lägger upp som följetong på helgerna är avsnitt ur ett bokmanus som refuserats av tre olika bokförlag. Manuset kommer endast att publiceras på min blogg. Delar ur det har redan visats i form av omarbetade anekdoter men kommer efter hand att visas i sin ursprungliga form.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s