Täääänt var det här!

julpynt

Julpynt

I denna lägenheten på Kristian IIs väg i Ängelholm lyser det särskilt mycket. Hade bilder härifrån även 2010, men jag tror att det är mer som lyser i år. Den nedre bilden borde egentligen finnas till vänster.

Allt gott till dej!

Ingen av mina bilder får kopieras eller användas utan mitt tillstånd

Annonser

6 thoughts on “Täääänt var det här!

 1. Hmmm. Var inne och tittade på ditt inlägg från 2010 och häpnade. Hur får de till det med alla lampor och mojänger!? Jag är nog för att less is more, det är kul om nån enstaka dekorerar lite extra, men när alla (många) dammar på med allt så blir det bara för mycket.

  • Han som har huset med allt på, när hans son bodde hemma plockade de gemensamt ner och upp, numer låter han en del sitta kvar. Men tänder det först i december. Hans elr’kninga brukar vara på ca 5000 extra i januari… Och tågen som kör ganska nära, saktar in så passagerarna kan få se… Och en väldig massa bilar kör där förbi, (på en återvändsgränd), så många att han skaffat en elektronisk räknare, ungefär en sådan som sitter i butiker. Kul.
   Jag tycker att det är kul att titta på, trots att det är ”over the top”, samtidigt har jag en liten slinga… 🙂
   Allt gott till dej och en kram!

 2. Ja mycket ljus var det men jag tycker det är snyggt arrangerat. Det kan man inte säga om de flesta andra, vilka vräker på för att det ska vara värre än hos grannarna.

  Jag har ju en familj i villa inte långt från mitt hem, där de brukar försöka sig på lite extra och annorlunda dekorationer. För något år sedan fick de kortslutning i den gamla neonljustomten uppe på skorstenen. Det höll på att bli en alldeles äkta brasa av alltihop.

  Hoppas att julglittret håller bättre för dem på Kristian II väg. Det vore ju tråkigt om Ängelholm blev en attraktion fattigare.

  • Vilken tur att de slapp brasan! Vilken mardröm. Jag tänker på ”ett päron till farsa”, den är kul.
   Nu har jag just glittrat granen klar tillsammans med yngste sonen som kommit hem över julen!:-)
   Allt gott till dej!

 3. Lagom är bäst. Som förra skrivaren skriver så är det ju så att vissa ska ha mer än andra och sen ökar det för varje år och sen kvittar det om det är snyggt bara grannen har mindre.
  God jul och gott nytt år på dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s