Om Framsnacka

Här blir det mycket fotografier. Jag skriver om det som faller mig in, och ibland om mat då jag gärna delar upplevelser eller recept.

Stöd gärna min grupp Framsnacka på Facebook! Där kan du själv Framsnacka någon eller något, eller läsa vad andra skrivit.<3

Allt gott till dej!

Annonser

17 thoughts on “Om Framsnacka

 1. Hej och tack dina kommentarer!
  Försöker hitta skogen på hitta.se :)Är det det gröna området precis sydöst om Munka-Ljungby?
  Mellan Skoghem och Skälderhus?

  Ha de fint Sverker

  • Hej!
   Ja, du har alldeles rätt. Jag brukar parkera några meter efter Örkelljunga vägen (väg 114) räknat från Ängelholm (väg 13). Det är riktigt fint att gå ner det hållet. Rekommenderas särskilt när bokarna är nygröna! Skoghem vet jag inte var det är, men Skelderhus kommer någon kilometer längre österut.
   Allt gott till dej!

 2. Hej
  Måste fråga dig en sak. Har ju sett att du skrivit hos Livsnjutaren. Vet du något om henne nu. Hon var ju väldigt dålig. Helt plötsligt slutade kontakten mellan oss och nu är det ju ett år sedan hon skrev. Hon ville ha svar på en fråga som jag sedermera hittade men nej nu verkar hon inte vara kvar. Tyvärr befarar jag det värsta.

  Kram

  • Hej!
   Jag vet ärligt talat inte, har inte hellre hört ifrån henne. Hennes make var dålig vet jag. Vi talade om att träffas, och helt plötsligt bara tyst. Kramar och allt gott till dej!

 3. Hej
  Av en slump hitta jag er på nätet .
  Jag har troligtvis ett kullsyskon till en blandras hund .
  Hede varit kul att få veta lite mer om er hur den funkar osv .
  / Tobbe

 4. Hej
  Här är det enda ställe jag kommer in på att kommentera. Har varken Facebook eller Twitter.

  Läste ditt senaste inlägg om den söta grodan och den svarta stekeln, tycker den är så vackeroch igelkotten och alla andra bilder. Du vet att jag gillar dem.
  Men hittade ingenstans att skriva.

  Var rädd om dig

  Kram

 5. Tjena! Vilka fina bilder och sköna ställen du hänger på. Snälla, snälla, snälla!!! Kan du inte berätta för mig mer exakt var i norra Skåne man hittar blåbär!? Bor i Malmö men e uppväxt i Småland där det fanns blåbär typ överallt… Ha det bäst!

  • Hej! Om jag plockar blåbär brukar jag göra det, i Halland i skogarna i Veinge-trakten. Hos mamma och pappa i skogen i Trulsabygget (mellan Hishult och Skånes Fagerhult). I Småland nära Värnamo. Ibland hittar jag blåbär på Hallandsåsen i Hjärnarpstrakten. Ärligt talat, blåbären är betydligt fler, växer på större ytor och är mycket större i Småland! 🙂 Så, det finns ju egentligen blåbär överallt där det finns skog. Kan bara rekommendera dig att ta med kaffekorg och bege dig ut dit du tror att det kan finnas!
   Allt gott till dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s